Om Hedensted Cykelklub - Hvem - Hvorfor - Hvad

Hvem er vi........

Vision : Hedensted cykelklubs vision er, at give lokalbefolkningen i Hedensted Kommune og omegn et fælles forum, hvor der er mulighed for sammen at dyrke cykelsport på forskellige niveauer. Klubbens vigtigste faktorer er, socialt samvær og tid til at følges ad.

Målsætning: Vores målsætninger at give vores medlemmer de bedste rammer for deres træning på forskellige niveauer man ønsker at træne på .....

Lidt historie: Klubben er startet i 1997 af bl.a Allan Jørgensen og klubbens nuværende formand Ole Jensen. Der har igennem årene været flere formænd.

De første 10 gik specielt med at køre mesterskaber hjem til klubben for motionister og licensryttere.

I 2009 ønskede klubben at oprette en B&U afdeling, I de efterfølgende år var flere ungdomrytterr udtaget til landsholdet. Bl.a Elstøm pigerne.

I 2011 blev klubben Årets forening i kommunen for 2010.

I 2012 blev vores B&U træner Årets idrætsudøver og i 2013 blev ungdomsrytter Lærke Årets idrætsudøver-

B&U er pt. på stand by - der er hverken ryttere eller træner/hjælper.

Mange ryttere har igennem årene deltaget i mange løb både her i landet og i udlandet og vundet.

Mange har vundet mesterskaber - mest omtalt er Karen, der både har og er verdensmester i enkeltstart for damer og tidligere også i linjeløb. Karen har også deltaget i Cross America for damehold i 2019.

Nu: I Hedensted Cykelklub har vi medlemmer fra 15-75 år, hvor alle har det til fælles at de kan lide cykelture i vores lokalområde samt fælles ture til attraktive steder i Danmark og udlandet. Vi har også en pæn stor licensafdeling. Vi afholder årligt et licensløb i området omkring Langskov kirke.