Sponsorer » Vil du også støtte os?

Skal Hedensted Cykelklub også sprede DIT budskab ?
Gennem et sponsorat hos Hedensted Cykelklub, kan din virksomhed bl.a. blive eksponeret af ca. 130 lokale cykelryttere som kører ca. 20.000 kilometer om ugen, og over 1.000.000 kilometer om året! - Her vil dit logo eller navn kunne "køre" med på vores tøj.

Vores licensryttere deltager i sommerhalvåret i løb rundt omkring i Danmark, hver weekend. Hedensted Cykelklub omtales, og oftest med billeder, i Hedensted Avis, Vejle Amts Folkeblad, Horsens Folkeblad og i UgeAvisen. Igen vil dit logo eller navn være eksponeret på billederne.

Medlemmerne kommer fra Horsens i Nord, Vejle i Syd, Juelsminde i Øst og Lindved i Vest. Hedensted Cykelklub er en klub i vækst, medlemsantallet fortsætter med at stige år for år.
Klubben har desuden modtaget flere udmærkelser af Hedensted Kommune. I 2011 blev Hedensted Cykelklub kåret som ”ÅRETS KLUB 2010”. Henrik Elstrøm Jensen (B&U træner) var også nomineret til ”ÅRETS TRÆNER 2010”. I 2012 blev René Spangsberg (B&U træner) normineret til "ÅRETS TRÆNER 2011".
Og sidst, men ikke mindst, modtog Maria Elstrøm Jensen & Daniel Falk Andersen i 2013 prisen som "ÅRETS LEDER SPIRER 2012" og én af vores mest vindende børnerytter, Lærke Elstrøm Jensen fik prisen som "ÅRETS IDRÆTSUDØVER 2012".
Hør meget mere om hvad et sponsorat hos Hedensted Cykelklub kan bringe dig - kontakt klubbens         kasserer på kasserer@hedenstedcykelklub.dk