Sponsorer » Samarbejdspartnere

Støt Hedensted Cykelklub's samarbejdspartnere, de støtter os !
Hedensted Cykelklub præsenterer stolt samarbejdspartnere, som gør det muligt for os at gennemføre vores aktiviteter og at yde støtte til vores ryttere. Vi meget glade for den støtte vores samarbejdspartnere viser klubben og dermed cykelsporten som helhed.

Se hvad vores samarbejdspartnere kan tilbyde dig!

A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z   Æ   Ø   Å

Cafe Cozy - mad med hygge

Cafe Cozy byder på god cafemad – vælg fra et omfattende menukort med mere end 35 forskellige retter…..

Men Cafe Cozy kan lidt mere end bare cafemad • Live musik arrangementer • Hold din fest i Caféen; fødselsdag, barnedåb, konfirmation, reception mv. • Spis gratis på din fødselsdag • Oplev vores lukket gårdhave året rundt. Vi ses på Cafe Cozy!

Se mere på www.cafecozy.com

Cafe Cozy støtter Hedensted Cykelklub med gavepræmier til forskellige events.

Velkommen til det store kagebord

Dan Cake har i årtier lavet danskernes farvoritkager. Lækre kager, som er til at betale, og som charmerer sig frem på alverdens kageborde.
Cremede roulader og den legendariske citronmåne … men
ikke alt får lov at blive ved det gamle.

Hos Dan Cake gør vi os umage med at følge tidens kagetrends
– så nyd klassikerne og glæd dig til nye kageoplevelser fremover.

Lige nu tæller sortimentet den velkendte cirtronmåne, men også kager som muffins, sandkage, tærter, mini kager, romkugler mv. - alt sammen noget som gør godt efter en cykeltur!

Se mere på www.dancake.dk

Dan Cake støtter Hedensted Cykelklub med kager til forskellige events.

Hedensted Fysioterapi og Træning

Hos Hedensted Fysioterapi og Træning tilbyder vi et bredt udvalg af behandlinger:

Mekanisk diagnostik og terapi (MDT /McKenzie) ● Udvidet rygudredning ● Holdtræning ● Fysiomassage ● Individuel genoptræning ● Manuel Terapi/Muskuloskeletal Fysioterapi ● Re5 ● Idrætsfysioterapi ● Akupunktur ● Løbestilsanalyse ● Træningsredskaber til konditions-og styrketræning.

Vi forhandler desuden C-sock kompressionsstrømpe og SuperSole indlægssåler.

Se mere på www.hedenstedfysioterapi.dk

Hedensted Fysioterapi og Træning støtter Hedensted Cykelklub med gavepræmier til forskellige events.

Mr Carsten

De største brands, den bedste kvalitet og den gode service…..

Mr butikkerne er førende inden for mode til den kvalitetsbevidste mand. De 92 Mr butikker landet over står for service og kvalitet i topklasse. Det er også hos Mr du finder alle de eksklusive mærker.
Velkommen hos Mr Carsten i Hedensted.

Se mere på
www.mr.dk

Mr Carsten støtter Hedensted Cykelklub med gavepræmier til forskellige events.

OK – dit danske energiselskab

OK støtter det lokale foreningsliv, fordi de gerne vil bidrage til, at børn, unge og voksne får et godt tilbud om leg, bevægelse og positivt samvær i lokalsamfundet. De synes, at det er vigtigt, at der er tilbud om aktiviteter og bevægelse i lokalsamfundet, uanset hvor man bor.

Ønsker du at støtte Hedensted Cykelklub ved tegning og tankning på et OK benzin kort kan du bestille dit kort på

Husk at vælge ”Hedensted Cykle Klub” i søg på klubbens navn feltet.

Se mere på www.ok.dk

OK støtter Hedensted Cykelklub med 6 øre per tanket benzin/disel. Samt et engangs beløb ved tegning af kort.

Spangsberg Terapi

Kranio sakral terapi kan hjælpe dig, hvis du har ondt i nakken , skuldre eller lænden, som kan opstå, når du cykler meget. Det er en meget blid, men effektiv kropsbehandling, som foregår fuld påklædt.

Eller kommer du ud for et grimt styrt og det er svært at komme på cyklen igen, kan samtaleterapi hjælpe dig over oplevelsen og tilbage på cyklen.

Kranio-sakral terapeut og Certificeret psykoterapeut Annette Spangsberg kan kontaktes for uforpligtende samtale på tlf. nr

Se mere på www.spangsbergterapi.dk

Spangsberg Terapi støtter Hedensted Cykelklub med gavepræmier til forskellige events.