Om klubben » Nyt fra bestyrelsen

Referater fra bestyrelsesmøder
   Ældre referater kan hentes nederst som Word-dokument
Referat af bestyrelsesmøde 8. juli 2020 hos Ole.

Til stede: Ole – Roy – Niels Kr. – Jens – Rasmus og Jane
Afbud: Thomas
  1. Der blev talt nyt cykeltøj – og tøjet fra Bo Hamburger (Champion System) vil vi gerne se lidt nærmere på. Jane bestiller 2 sæt i str M, så Rasmus og Roy kan prøve cyklet bukserne, for at se om indlæggene er gode nok.
  2. Hjemmeside – Det blev vedtaget at Niels Kr. finder en ny og sikret udbyder
  3. Jane skal lave/finde ruter til efterårssæson – evt. sende til Niels Kr. som vil lægge dem på hjemmesiden.
  4. Der blev aftalt en udflugt med cykelklubben med overnatning. Jane arbejder videre med det.
    Forslaget var Skagen eller Fyn. Jens og Ole vil se om de kunne finde midler/sponsor til bustransport hjem.
  5. Jens og Ole vil søge midler i sommerpuljen.
  6. Vi har mistet en del medlemmer i klubben, men heldigvis er der også kommet nye til.
  7. Skal der arrangeres licensløb? Ole har skrevet til licensholdet, men ingen reaktion fra dem.
  8. Klubmesterskabet – starter måske op en onsdag – Ole
  9. Sponsorer – 2 har svaret (Cycleworld og Jysk Sparekasse) mangler at høre fra Morten Rønde, Elkær, Hedensted VVS og Intego – Jane tager fat i Hedensted VVS og Jens i resten.
  10. Kampagne for vores nye cykler – Ole skriver noget til hjemmesiden og FB side.
  11. Det blev aftalt, at vi ikke sletter ”ikke medlemmer” på FB Forum.
  12. Ole er blevet kontaktet omkring ”Just-Go app” Vi siger nej tak