Om klubben » Nyt fra bestyrelsen

Referater fra bestyrelsesmøder
Ældre referater kan hentes nederst som Word-dokument
Referat fra Bestyrelsesmøde 8.1.2019
Dagsorden
  1. Harzentur. 23-26. maj 2019
    Det er Jane der har lavet reservationen. Andet er der ikke sket. René skal nok blive spurgt. Vi skal bare have aftalt hvad klubben giver i tilskud pr. medlem.
    Mit bud er 500 kr. Vedtaget
    Herefter tager Jane over. Jeg har snakket med hende i dag.
    Vi har som sidst booket fra torsdag til søndag. Pris 238,50 €. Enkeltværelse koster 313,50€. Diff. 75€.
    Vi har reserveret 15 dobbeltværelser.
    Aftensmad torsdag er for egen regning.
    Hvis nogle ved at de tager hjem lørdag aften før maden, skal der sættes en pris for det.
    Hvad siger til et tilskud på 500kr?
    Vedtaget. Jens koordinerer med Jane og René.

2. Niels Kristian bliver boende i området og vil gerne forblive webmaster.

3.  Tøjbestilling Tilskud? Jens laver bestilling. Kostpris

4. Licensløbet 13. april. Status. Alt er søgt.

5. Sæsonopstart. Søndag 31. marts. Jesper arrangerer MTB tur. Jens og Jane sørger for lokale og forplejning.
  6.  VM i Cross. Vi får pris fra CycleWorld. Det er 3. og 4. februar.

7. Mødet i Middelfart. Jeg (Ole) er tilmeldt.

8. Regler for betaling af løb. Som det plejer, Max 600kr., og kun dem der har hjulpet.

9. Møde med Peter Meinert om klubudvikling. Ole arrangerer. Også en dag med CycleWorld med test af S-Works

10. Indkaldelse af alle interesserede i at høre om klubbens virke. Hvad kan vi præsentere? Vi skal øve med projektor og forberede foredrag fra diverse udvalg.

11. Der laves ryttermøde sidst i marts hvor kaptajner fordeles. Det forsøges at få MTB i gang hen over sommeren.

12. Ole har talt med Jess Robert fra MTB 7130+. Han vil godt lave en dag på Deres nye anlæg. Vi bestemmer. Den er helt færdig. Kun 7. marts duer ikke.

Ole Jensen
42718830