Nyheder » Nyheder
Nyheder fra Hedensted Cykelklub
På nyhedssiden vil vi løbende holde jer opdateret om aktiviteter i klubben, resultater fra løb og andre spændende beretninger. Vælg nyheder under menuen (under Nyheder).

Nyheder ligger på hjemmesiden i ca 14 dage.
Har du en historie om deltagelse i et løb, en invitation til et arrangement, nogle billeder eller andet du ønsker at dele med dine klubkammerater, så send det til webmaster@hedenstedcykelklub.dk.

DM-guld i enkeltstart, 23. juni 2019

DM-guld i enkeltstart til Hedensted Cykelklub og Karen Hviid Christensen ved Master-DM i Sengeløse.

På en let kuperet rute i perfekt cykelvejr, vandt Karen Hviid Christensen i dag guld i D50-klassen over ca. 25 km enkeltstart, da hun kørte i tiden 35 m 31 s, lige over 40 km/t. Det er første gang, hun bliver Danmarksmester i den disciplin, og hun er superglad for titlen. Man kan roligt sige, at der var en god stemning i bilen på vej hjem til Hedensted.
Hun var 31 sekunder hurtigere end Janni Bormann på andenpladsen og 2 minutter og 39 sekunder hurtigere end Charlotte Nobel på tredjepladsen.

Ved søndagens DM – Master Landevej blev Hans Hoffmann nummer to i H60 klassen.

Principialøbet 10. juni 2019

Ved Principia Løbet i Randers som blev afholdt 2. pinsedag blev Michael

Rasmussen fra Hedensted Cykelklub nummer tre i H50 klassen i samme tid som

vinderen. Vinderen var Finn Yding fra Silkeborg efterfulgt af Lars Aagaard

Hansen fra Nyborg. De tre kørte de 75km i tiden 1 time 55,5 min. og var tre

minutter hurtigere end resten af feltet.

Klubbens træningstur til Harzen 23-26. maj

17 medlemmer fra Hedensted Cykelklub deltog i den årlige hyggetur til Harzen. På 4 dage blev der kørt omkring 400 km og godt 5000 højdemeter på Landevej. Mens mountauntainbikerne knoklede rundt på stenede og stejle skovstier og fede singletracks. Højdepunktet for alle var bestigningen af det 1142 meter høje Brockenberg. Foto.
Imens kørte Jens Pape en solid førsteplads hjem i H 60 klassen ved Horsens AC Licensløb søndag. Her vandt han foran Holger Christensen fra Vesthimmerland og Tyskeren Manfred Bartch. I H 50 klassen blev Michael Rasmussen nummer fire, mens Kim Olsen kom på en fjortendeplads.
Ved Vejle Brand Løbet lørdag blev Hans Hoffmann nummer seks i H 50 klassen.

Biemme Bjerg Grand Prix i Vrads

BCC Elite afholdt søndag d. 5. maj 2019 licenscykelløbet Biemme Bjerg Grand Prix i Vrads. En meget smuk rundstrækning  på 22 km med 317 højdemeter. I H60 klassen vandt Hans Hoffmann foran Jens Pape.
I H50 klassen blev Michael Rasmussen nummer 2 efter Bjarne Olsen som vandt efter 88km og 1250Hm. På 3. pladsen er det Jens Vind fra Århus. De tre kom samlet i mål mens Morten Kristensen Esbjerg og Peter Meinert Nielsen Vejle var 2 minutter efter.

Integoløb og podiepladser for Hedensted Cykelklub.

Lørdag afholdt Hedensted Cykelklub licenscykelløbet Integoløbet Hedensted. Der var mødt omkring 400 forårskåde ryttere op i det smukke men kolde vejr i området syd vest for motorvejen ved Tørring. Løbet foregik på en 13 km rundstrækning og ruterne var ensrettet af hensyn til sikkerheden. I A klassen vandt Mathias Bregnhøj fra <BHS – Almeborg Bornholm foran Christian Moberg Jørgensen Team ColoQuick og Mads Østergaard Kristensen Team Herning CK Elite.

Søndag Deltog klubben i Give Elementer Løbet. Her blev Hans Kristian Hoffmann nummer to foran Jens Pape. Tyskeren Jochen Keller vandt over dem i spurten. ( Se podie foto )

Ole Jensen

Hedensted sejr i årets første løb.

Hedensted cykelklub åbnede landevejssæsonen 2019 med over 40 fremmødte til dagens træning over ca. 50 km. Dagen var præget af høj sol blæst og kulde, så den efterfølgende suppe i Cafe H gjorde godt.
Samtidig løb årets første licensløb af stablen i Rødekro med Meldgaardløbet 2019.
Her løb Hans Hoffmann af med sejren i H60 klassen foran Jan Møller fra Odder og Hasse Larsen fra ABC.