Nyheder
Nyheder fra Hedensted Cykelklub
På nyhedssiden vil vi løbende holde jer opdateret om aktiviteter i klubben, resultater fra løb og andre spændende beretninger. Vælg nyheder under menuen (under Nyheder). 

 
Har du en historie om deltagelse i et løb, en invitation til et arrangement, nogle billeder eller andet du ønsker at dele med dine klubkammerater, så send det til webmaster@hedenstedcykelklub.dk.


 

Kære HCK'ere

I forlængelse af de indførte skærpelser af restriktionerne til forhindring af spredning af Coronavirus, har bestyrelsen besluttet at aflyse medlemsturen til Harzen i år.

Vi har forhåndsreserveret vores sædvanlige hotel til Kr. Himmelfart 2021, hvor vi igen vil træde masser watt i det flotte terræn omkring Braunlage  :-)

De som har tilmeldt sig, vil naturligvis få pengene retur !

På bestyrelsens vegne 

Jane


___________________________________________________________________________________________________________________
Peder Roungkvist tog tredjepladsen i Tønder.
 
Efter en forrygende sæson for Hedensted Cykelklub sluttede Peder Roungkvist af med at tage tredjepladsen ved Fri Bike Shop –Sønderborg Løbet i H50 søndag. Efter et forrygende cykelløb kom peder ind på en flot tredjeplads efter Robert Pulvertoft fra England som vandt med Jan Roesgarth fra Sydkysten på andenpladsen.
I lørdagens H 50 felt ved Hydro Løbet i Tønder blev Thomas Petersen nummer 6 og Jan Pape fjorten med Kim Olsen på femtendepladsen.
 
 
Med venlig hilsen
Ole Jensen
Ny Podieplads til Michael Rasmussen.  21. september 2019
 
På trods af oprykning til klasse H 40 blev det igen til en podieplads til Michael Rasmussen fra Hedensted Cykelklub ved Kvickly Odder løbet lørdag. Han blev nummer tre efter vinderen Henrik Nielsen og Dan Holtebo på andenpladsen.
I H50 klassen blev Hans Hoffmann nummer 4.
 
 
Med venlig hilsen
Ole Jensen
Jysk Fynsk mesterskab til Hedensted Cykelklub  7. september 2019
Karen H. Christensen vandt Det Jysk Fynske Mesterskab i enkeltstart i Dame B ved lørdagens løb i Holstebro.
Løbet som hed Jysk Energi Løbet blev kørt over 26,4km og Karen gennemførte i tiden 38,57, hvilket var næst hurtigst af alle damerne.
Ved søndagens linjeløb blev det til Bronze for både Hans Hoffmann i H50 klassen. I samme klasse blev Michael Rasmussen nummer 5.
I D klassen kørte Michael Tvedegaard en flot 3. plads hjem og fik ligeledes en bronzemedalje med hjem. Se foto.
 
På fotoet er Michael Lau fra Herning øverst og på andenpladsen er det Niels M. Munk Fra Århus Studenterne.
 
 
Med venlig hilsen
Ole Jensen
Sejr I H60 Til Hedensted Cykelklub 1. september 2019
Grenaa Cykle Club afholdt søndag OK / Kvickkly løb i enkeltstart for eliten. Her vandt Jan Falck Petersen suverænt sin klasse i H60 med næsten 2 minutter ned til Steffen Munch Hansen som er verdensmester i flere discipliner på bane.
Jan kørte de 25 km i tiden 37:21, hvilket er over 40 km i gennemsnit.
 
 
Med venlig hilsen
Ole Jensen
VM-guld i enkeltstart til Hedensted Cykelklub og Karen Hviid Christensen
I torsdags d. 29/8-2019 lykkedes det Karen Hviid Christensen at vinde verdensmesterskabet ved veteran-VM for kvinder i alderen 55-59 år i Poznan, Polen.  Det skete på en kort, flad og teknisk rute på smalle veje med flere skarpe sving. Solen skinnede fra en skyfri himmel og der blæste en svag vind, da Karen blev kastet i ilden og hun kørte de 19 km på lige under 27 minutter. Med 40,6 km/t blev der ikke sat fartrekord, da asfalten på en længere strækning var så ujævn, at man skulle bide tænderne godt sammen for at beholde dem i munden, og det gjaldt om at tro på, at cykel og hjul nok skulle holde til strabadserne! 12 sekunder efter vinderen kom italienske Olga Capiello og på tredjepladsen østrigeren Claudia Pfisterer 28 sekunder efter. Hedenstedrytteren fik dermed det maksimale udbytte af de mange timers træning og evnen til at omsætte nervøsiteten før start til en toppræstation undervejs på ruten.
Stævnet i Poznan var finalestævnet om verdensmesterskabet for veteraner, hvortil man skulle kvalificere sig i et af de 15-20 kvalifikationsstævner over hele verden, og hvor hundredevis af damer i Karens alder deltog og hvor 13 af de bedste i hendes klasse dystede i torsdags. Når man medregner de øvrige klasser for herrer og damer, har tusindvis deltaget i kvalifikationen og knap 500 ryttere fra hele verden kunne stille til start i torsdags i enkeltstarten i de forskellige aldersklasser.
Karen har tidligere vundet to VM-titler i landevejscykling med samlet start og kan altså nu føje titlen som verdensmester i enkeltstart på sit cv.
 
 
 
Med venlig hilsen
Ole Jensen
Karen på vej til dopingkontrol Karen på målstregen Karen på vej til mål Karen med blomster og medalje

Kursus i Trafik-Official
Der er hårdt brug for trafik-officials til at regulere trafikken ved forskellige idrætsbegivenheder, som fx cykelløb. Derfor udbydes der nu kurser flere steder for at komme manglen på trafik-officials til livs. Som Trafik-Official er du med til at sikre at trafikken kan glide med færre problemer, og du er med til at sikre udøverne i forbindelse med eventet. Det er vigtigt at klubberne selv får uddannet Trafik-Officials, da hjemmeværnet ikke længere har ressourcerne til at regulere trafikken til idrætsbegivenheder.

Tilmelding og flere oplysninger fås her  www.trafik-official.dk som kører under DCU og her www.to-mu.dk, som har sat sig som mål at koordinere trafik-officials i Sønderjylland og Fyn.

I øjeblikket udbyder DCU et kursus i Silkeborg d. 25-26. oktober og Kolding d. 8.-9. november og TO-MU har kursus d. 14.-15. september i Kolding

 

Toppladseringer til Hedensted Cykelklub i Brædstrup, 24-8-2019
 

Ved lørdagens licensløb i Brædstrup Sparekassen Kronjylland BCK Løbet var de ældre herrer fra Hedensted godt kørende. I H60 klassen blev det til en andenplads til Jens Pape, mens klubben i H50 klassen besatte 2, 3. og 4. pladsen med hhv. Michael Rasmussen som nummer to, Thomas Petersen som nummer tre og Hans Hoffmann der er rykket op fra H60 besatte fjerdepladsen.
 
På fotoet står deltagerne fra Hedensted Cykelklub.
Fra venstre.: Michael Rasmussen, Hans Hoffmann, Peder Roungkvist, Jens Pape, Thomas Petersen og Kim Ox Olesen.
 
Med venlig hilsen
Ole Jensen
Nordisk mesterskab til Hedensted Cykelklub 12-08-2019

Nordisk mesterskab til Hedensted Cykelklub

 
De Nordiske Mesterskaber for veteraner blev i år afholdt i Eckerö på Åland som hører under Finland.
Der var deltagere fra 30 til + 80 år.
Her var Karen Hviid Christensen fra Hedensted Cykelklub den hurtigste af alle kvinderne i enkeltstarten, idet hun vandt klassen for kvinder 55-59 år med et gennemsnit på imponerende 41 km/time over 34,8 km. Selv de langt yngre kvinder slog Karen klart på trods af at der var flere verdensmestre med.
 
Ved weekendens Licensløb i Kolding ”Poul Erik Beck Løbet” blev det til en flot andenplads til Thomas Petersen og en 4. plads til Hans Hoffmann i H50 klassen.
 
 
Med venlig hilsen
Ole Jensen

Onsdags Cykling i naturen fra Hedensted Bytorv.

Piger med cykelkurv.

 

Hedensted Cykelklub opretter som noget nyt et onsdags hold for piger. De mødes På Hedensted Bytorv over for Super Brugsens P plads hver onsdag kl. 1730, og cykler ca. en time eller 15 til 20 km.

Initiativet til holdet kommer fra Hanne Koefoed ( Se foto )  som til daglig er Skolelærer. Hanne har i sine unge år kørt landevejsrace, men en alvorlig ulykke satte en stopper for det. I dag savner hun turene på landevejen og det sociale samvær. Alle piger / koner / kvinder er velkommen siger Hanne Koefoed. Der er kun krav om at man har en cykel og en ordentlig cykelhjelm. Det sociale vil være i højsædet og farten afpasses så alle kan følges. Det er lige meget om man har en smart mountainbike eller en el cykel. Bare man har lyst til at følges rundt i naturen omkring Hedensted.

Normalt forbindes Cykelklubben med Hurtige Racercykler og atleter i stramt lycra, men på pigeholdet kommer man bare i det tøj som man selv synes. Der vil altid være tid til et stop undervejs og en hyggelig snak Siger Hanne Koefoed ligesom der vil være mulighed for at blive hentet hvis uheldet er ude. Der kan jo altid ske punkteringer og andre tekniske uheld.

Første tur køres onsdag d. 28. august og der cykles hver onsdag hvis vejret tillader det indtil der stilles om til vintertid.

Med venlig hilsen

Ole Jensen

DM-guld i enkeltstart, 23. juni 2019

DM-guld i enkeltstart til Hedensted Cykelklub og Karen Hviid Christensen ved Master-DM i Sengeløse.

 
På en let kuperet rute i perfekt cykelvejr, vandt Karen Hviid Christensen i dag guld i D50-klassen over ca. 25 km enkeltstart, da hun kørte i tiden 35 m 31 s, lige over 40 km/t. Det er første gang, hun bliver Danmarksmester i den disciplin, og hun er superglad for titlen. Man kan roligt sige, at der var en god stemning i bilen på vej hjem til Hedensted.
Hun var 31 sekunder hurtigere end Janni Bormann på andenpladsen og 2 minutter og 39 sekunder hurtigere end Charlotte Nobel på tredjepladsen.
 
Ved søndagens DM – Master Landevej blev Hans Hoffmann nummer to i H60 klassen.
 
Med venlig hilsen
Ole Jensen

Principialøbet 10. juni 2019


Ved Principia Løbet i Randers som blev afholdt 2. pinsedag blev Michael

Rasmussen fra Hedensted Cykelklub nummer tre i H50 klassen i samme tid som

vinderen. Vinderen var Finn Yding fra Silkeborg efterfulgt af Lars Aagaard

Hansen fra Nyborg. De tre kørte de 75km i tiden 1 time 55,5 min. og var tre

minutter hurtigere end resten af feltet.

 

Med venlig hilsen

Ole Jensen

Klubbens træningstur til Harzen 23-26. maj

17 medlemmer fra Hedensted Cykelklub deltog i den årlige hyggetur til Harzen. På 4 dage blev der kørt omkring 400 km og godt 5000 højdemeter på Landevej. Mens mountauntainbikerne knoklede rundt på stenede og stejle skovstier og fede singletracks. Højdepunktet for alle var bestigningen af det 1142 meter høje Brockenberg. Foto.
Imens kørte Jens Pape en solid førsteplads hjem i H 60 klassen ved Horsens AC Licensløb søndag. Her vandt han foran Holger Christensen fra Vesthimmerland og Tyskeren Manfred Bartch. I H 50 klassen blev Michael Rasmussen nummer fire, mens Kim Olsen kom på en fjortendeplads.
Ved Vejle Brand Løbet lørdag blev Hans Hoffmann nummer seks i H 50 klassen.
 
 
Med venlig hilsen
Ole Jensen

Biemme Bjerg Grand Prix i Vrads

BCC Elite afholdt søndag d. 5. maj 2019 licenscykelløbet Biemme Bjerg Grand Prix i Vrads. En meget smuk rundstrækning  på 22 km med 317 højdemeter. I H60 klassen vandt Hans Hoffmann foran Jens Pape.
I H50 klassen blev Michael Rasmussen nummer 2 efter Bjarne Olsen som vandt efter 88km og 1250Hm. På 3. pladsen er det Jens Vind fra Århus. De tre kom samlet i mål mens Morten Kristensen Esbjerg og Peter Meinert Nielsen Vejle var 2 minutter efter.

Integoløb og podiepladser for Hedensted Cykelklub. 

 
Lørdag afholdt Hedensted Cykelklub licenscykelløbet Integoløbet Hedensted. Der var mødt omkring 400 forårskåde ryttere op i det smukke men kolde vejr i området syd vest for motorvejen ved Tørring. Løbet foregik på en 13 km rundstrækning og ruterne var ensrettet af hensyn til sikkerheden. I A klassen vandt Mathias Bregnhøj fra <BHS – Almeborg Bornholm foran Christian Moberg Jørgensen Team ColoQuick og Mads Østergaard Kristensen Team Herning CK Elite.
 
Søndag Deltog klubben i Give Elementer Løbet. Her blev Hans Kristian Hoffmann nummer to foran Jens Pape. Tyskeren Jochen Keller vandt over dem i spurten. ( Se podie foto )
 
 
Med venlig hilsen
Ole Jensen

Hedensted sejr i årets første løb.

 
Hedensted cykelklub åbnede landevejssæsonen 2019 med over 40 fremmødte til dagens træning over ca. 50 km. Dagen var præget af høj sol blæst og kulde, så den efterfølgende suppe i Cafe H gjorde godt.
Samtidig løb årets første licensløb af stablen i Rødekro med Meldgaardløbet 2019.
Her løb Hans Hoffmann af med sejren i H60 klassen foran Jan Møller fra Odder og Hasse Larsen fra ABC.
Med venlig hilsen
Ole Jensen

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies. Læs mere om Cookies her
Hedensted Cykelklub| Gesagervej 68-70 | 8722 Hedensted| hedenstedcykelklub@hedenstedcykelklub.dk | CVR-Nr. 31997011