Medlemskab

Medlemskab Hedensted Cykelklub
Som medlem optages enhver mand/kvinde, som har lyst til at cykle sammen med andre.

Hvordan kommer du i gang?
Når du har læst informationen på denne side, så kontakt en af trænerne. Du kan finde trænernes kontaktinformation i menuen under ”Om klubben” – ”Træner teamet”. Sammen med træneren aftaler I en dag hvor du kommer ned i klubben til en snak og evt. kommer med på en træningstur. Eller mød op til vores klubaften, den sidste onsdag i hver måned kl. 19:00. Vi mødes i vores klublokale i Hedensted Centret. Du finder klublokalet i kælderen ved indgang A (til højre).

Når du har bestemt dig for, at cykelsporten er noget for dig, er der mange i klubben, der kan råde og vejlede dig m.h.t. hvilken størrelse cykel der vil passe til dig, og måske er der også nogen der har en god brugt cykel til salg. Men husk, at det vigtigste er, at cyklen passer dig.

Udover en cykel skal du selvfølgelig også have en cykelhjelm - der køres ALTID med hjelm til både træning og til løb.

Online indmeldelse:
Et medlemskab i Hedensted Cykelklub løber fra 1. januar til 31. december. Ved indmeldelse betales indeværende års kontingent. Ved indmeldelse efter 2. kvartal betales halvt kontingent. Ønskes navn ikke offentliggjort på hjemmesiden skal dette meddeles ved indmeldelsen ved at skrive ”Nej” i feltet ” Liste med mit fornavn og efternavn må offentliggøres på hjemmesiden: Ja /nej”. I tilmeldings-vinduet skal du vælge mellem "Nyt medlem" og "Allerede medlem": - "Allerede medlem" afgøres af, om du tidligere har tilmeldt dig online på Conventus systemet - og ikke af, om du tidligere har været medlem i foreningen.
Indmeldelse foretages ved at klikke her (eller i menuen under "Medlemskab" - ”Indmeldelse”. Vælg mellem følgende grupper:

Voksne fra 25 - 99 år / MOTION
Voksne fra 25 - 99 år / LICENS
Voksne fra 25 - 99 år / MTB

Disse grupper skal bl.a. bruges til f.eks. meddelelser og kommunikation generelt samt medlemsstatistik. Derfor er det vigtig, at alle har et personligt Medlems ID. Du vil efter registreringen modtage en e-mail fra Hedensted Cykelklub, som bekræftelse. I denne e-mail findes også dit Medlems ID samt brugernavn og adgangskode.
Alle de indtastede oplysninger, såsom adresse, e-mail, telefonnummer mv. kan til enhver tid opdateres/ændres, se under ”Medlemslogin” i menuen.

Kontingent:
Kontingentet for sæsonen 2019 er fastsat til:

Personligt medlemskab: 400,- kr. pr. år
Husstands medlemskab: 600,- kr. pr. år

Kontingentet indeholder:
● 1 års medlemskab af Hedensted Cykelklub
● fællestræning 2-5 gange ugentligt
● mulighed for deltagelse i fælles løb / arrangementer
● mulighed for køb af klubtøj
● klubaften den sidste onsdag i hver måned

Sidste frist for rettidig indbetaling er 28. februar. Ved indmeldelse efter 28. februar skal kontingentet indbetales senest 1 måned efter indmeldelse.
Ved manglende rettidig betaling vil din indmeldelse blive slettet og du vil ikke kunne benytte dig af de muligheder som et betalt kontingent giver (se ovenstående). Der vil fra tid til anden blive tjekket om de fremmødte, til eksempelvis træning, står på medlemslisten.

Kontingent størrelse:
Kontingentet fastsættes hvert år af bestyrelsen og godkendes på generalforsamlingen i oktober / november måned.

Online betaling:
Betaling af kontingent skal ske efter indmeldelse med Dankort eller Visa-Dankort. Man tilmelder man sig efterfølgende på en "Personlig" eller en ”Husstands” gruppe via 'Kontingent mv.' siden. Ved personlig bruges e-mail el. mobil samt adgangskode. Ved hustand melder man sig til med ét af de MedlemsID'er der ønskes dækket. I feltet ”MedlemsID'er i hustanden:” angives alle Medlems ID'er, som det ønskes dækket - betaling foregår herefter online med Dankort.
For yderligere vejledning, se under "Vejledninger"

Online tilmelding / betaling til andre aktiviteter end kontingent:
Tilmelding til aktiviteter i Hedensted Cykelklub sker online via ”Kontingent mv.” siden. Betaling skal ske ved tilmelding med Dankort eller Visa-Dankort. Har du allerede et MedlemsID bruges dette naturligvis ved tilmelding til disse aktiviteter. Kontakt kasserer, Jens Skallebæk, hvis du har spørgsmål.

Tjek om du allerede er oprettet som medlem i systemet:
I menuen under ”Medlemslogin” kan du tjekke, om du allerede er oprettet i systemet og hvilke hold/aktiviteter, du er tilmeldt.
Indtast dit mobilnummer eller mailadresse og adgangskode. Hvis du ikke kan huske adgangskoden, så klik på "Glemt adgangskode?".
- Hvis dit mobilnummer eller din mailadresse ikke er kendt, skal du oprette dig som "Nyt medlem".

Licens:
Det kræver ikke licens at være medlem af klubben, men hvis du også gerne vil deltage i (licens) cykelløb så skal du udover at være medlem af en cykelklub også have en licens. Licensen udstedes af Dansk Cykel Union.
I 2018 vil licensansøgningen være elektronisk, se mere under "LICENS"

Efter et stykke tid vil du modtage din licens, dvs. et licenskort, en chip til tidtagning og et rygnummer. Chippen skal monteres på cyklens forgaffel så langt nede som muligt, og nummeret skal altid bæres ved licens cykelløb!
NB: Ønsker man ikke længere at køre licens afleveres chippen til klubbens formand i løbet af januar / februar.

Samtykke om offentliggørelse af billeder:
På vores hjemmeside offentliggøres fra tid til anden billeder fra vores arrangementer, løb eller andre events. Ved indmeldelse bedes du besvarer ” Fotos af mig må offentliggøres på hjemmesiden: Ja/nej. På denne måde kan du frabede dig, at billeder af dig offentliggøres.

Betaling uden dankort (Netbank):
Kontakt kasserer, Jens Skallebæk, hvis du ikke har adgang til internet-betaling med dankort eller visa-dankort.