MTB » MTB

Træningstider for MTB
Dag Tidspunkt

Der er ingen fast planlagt træning pt., men vi kører ofte mandag og onsdag aften og lørdag.
Tag fat i Rene for nærmere oplysninger

Rene Spangsberg 31153100
  MTB er for alle, der elsker gode naturoplevelser og et par udfordringer
Mountainbike kan køres af alle, ung som gammel, tyk og tynd, ja der er ingen begrænsninger, bare du kan acceptere, at du bliver beskidt!

Mountainbike kan køres på grusveje, stier, markvej og på singletracks alt efter temperament. Med tiden flyttes grænserne og bakkerne bliver stejle, stierne smallere og hoppene højere – udviklingen er sjov, det giver et par blå mærker og nogle sjove timer sammen med venner.

Vi forsøger, at favne alle og på Skærven har vi mulig for at udfordre de fleste.

Alle velkomne med mountainbike eller cross cykel og hjelm. (og et kraftig lys i lygtetændingstiden).

I skrivende stund er vi en flok motionister, der bruge mountainbike i skovene, som vintertræning, vi hygger med  kage og kaffe. Enkelte kører motionsløb.

Indmeldelse i klubben
  Signalgivning & kommandoer