MTB

Træningstider for MTB
Dag Tidspunkt

Der er desværre ingen planlagt træning pt.
  MTB er for alle, der elsker gode naturoplevelser og et par udfordringer
Mountainbike kan køres af alle, ung som gammel, tyk og tynd, ja der er ingen begrænsninger, bare du kan acceptere, at du bliver beskidt!

Mountainbike kan køres på grusveje, stier, markvej og på singletracks alt efter temperament. Med tiden flyttes grænserne og bakkerne bliver stejle, stierne smallere og hoppene højere – udviklingen er sjov, det giver et par blå mærker og nogle sjove timer sammen med venner.

Vi forsøger, at favne alle og på Skærven har vi mulig for at udfordre de fleste.

Alle velkomne med mountainbike eller cross cykel og hjelm. (og et kraftig lys i lygtetændingstiden).

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med mountainbike, kan du låne en cykel af os – henvend dig til kontakt personen og hør nærmere.

I skrivende stund er vi en flok motionister, der bruge mountainbike i skovene, som vintertræning, vi hygger med  kage og kaffe. Enkelte kører motionsløb.

Hos ungdommen har vi et par stykker der seriøst kører løb og som er rigtige gode til det. Masser af sejre, DM sølv i 2014 og klubben har haft ryttere med til EM for Ungdom i Østrig i 2013 og 2014.

Cross er nyt for os, men vi har haft de første ryttere med til DM 2015, med en 14. plads som bedste resultat.
  Indmeldelse i klubben
  Betaling af kontingent mv.
  Signalgivning & kommandoer
  Kodeks for klubben