MTB

Træningstider for MTB, Gravel og Cross

Lørdag og søndag køres kl 10 fra Hedensted Centret, hvor der opdeles i hold efter styrke og teknik.

Søndag kl. 10 køres der også spor, og det slås op som bergivenhed på facebookforum.

Torsdag kl. 17 køres der fra Rundkørsel Daugårdvej (hold 1)

Hold 1:
Ledes af Per Zülle og Sune Palm.
Kører stærkest og flest højdemeter (hm). Ca. 2 timer med op til 600 hm/35km.
Kører tirsdag og torsdag kl. 17 fra rundkørsel ved Daugårdvej for ikke at køre så langt på asfalt.

Hold 2:
Ledes af Kevin Marotzke og Mads Henriksen
Start fra Hedensted Centeret lørdag og søndag kl. 10
Dem der kører lidt mere og lidt hurtigere end hold 3/familieholdet.
Op til to timers kørsels med 2-400 hm.

Familieholdet/begynder/hold 3:
Ledes af Claus Clausen, Kevin Marotzke og Ole Jensen.
Start fra Hedensted Centeret lørdag og søndag kl. 10
For dem, der er helt nye og måske har konen eller de store børn med. 1- 1½ time og maks. 200 hm.

Singletracks for begyndere:
Ledes af Jan Stærke
Kører søndag kl. 10 med startsted angivet på Facebook Hedensted Cykelklub – Forum

Kontakt Thomas på 61710663

Ole på 42718830
  MTB er for alle, der elsker gode naturoplevelser og et par udfordringer
Mountainbike kan køres af alle, ung som gammel, tyk og tynd, ja der er ingen begrænsninger, bare du kan acceptere, at du bliver beskidt!

Mountainbike kan køres på grusveje, stier, markvej og på singletracks alt efter temperament. Med tiden flyttes grænserne og bakkerne bliver stejle, stierne smallere og hoppene højere – udviklingen er sjov, det giver et par blå mærker og nogle sjove timer sammen med venner.

Alle velkomne med mountainbike eller cross cykel og hjelm. (og et kraftig lys i lygtetændingstiden).

I skrivende stund er vi en flok motionister, der bruge mountainbike i skovene, som vintertræning, vi hygger med  kage og kaffe. Enkelte kører motionsløb.

Indmeldelse i klubben
Signalgivning & kommandoer