Medlemskab » Indmeldelse og Kontingent

Indmeldelse i Hedensted Cykelklub
Indmeldelse og betaling af kontingent er ændret en smule i forhold til tidligere, blandt andet på grund af persondataforordningen.
Hvis du skal tilmeldes som enkeltperson vælger du direkte det hold du ønsker at køre på og betaler kontingentet i det pop-up vindue der kommer. Er du medlem i forvejen bruger du selvfølgelig venstre side, eksisterende medlem.

Er du nyt medlem skal du i forbindelse med betaling af kontingent afgive almindelige personlige oplysninger som navn, adresse, telefonnummer, emailadresse og fødselsdato. Efter betaling vil du få tilsendt en bekræftelsesmail med adgangskode.

Skal flere i husstanden være medlemmer, betales Medlemskontingent 2019 / Husstand, og du skal sende en email til webmaster@hedenstedcykelklub.dk med oplysninger på de medlemmer husstands medlemsskabet skal dække og hvilke hold de skal køre på.

Efter betaling af kontingent kan man gratis vælge et af de øvrige hold at køre på. Her bruges telefonnummer eller mailadresse + den tilsendte adgangskode til at bekræfte tilmeldingen.

Indmeldelse på et eller flere hold
Husstandskontingent
Hvis flere personer i husstanden ønsker at være medlem af Hedensted Cykelklub kan der vælges et husstandsmedlemsskab for hele husstanden.
Husk at vælge eksisterende medlem hvis du var medlem sidste år eller forrige år.
Efter betaling sendes email til webmaster@hedenstedcykelklub.dk
med personoplysninger om det nye medlem som angivet under nyt medlem.