Medlemskab » Indmeldelse og Kontingent

Indmeldelse i Hedensted Cykelklub
Indmeldelse og betaling af kontingent er ændret en smule i forhold til tidligere, blandt andet på grund af persondataforordningen.
Hvis du skal tilmeldes som enkeltperson vælger du direkte det hold du ønsker at køre på og betaler kontingentet i det pop-up vindue der kommer. Er du medlem i forvejen bruger du selvfølgelig venstre side, eksisterende medlem.

Er du nyt medlem skal du i forbindelse med betaling af kontingent afgive almindelige personlige oplysninger som navn, adresse, telefonnummer, emailadresse og fødselsdato. Efter betaling vil du få tilsendt en bekræftelsesmail med adgangskode.

Skal flere i husstanden være medlemmer, betales Medlemskontingent 2020 / Husstand. Alle husstandsmedlemmer tilmelder sig, men kun den første betaler. Det er vigtigt at adresseoplysningen er rigtig for at dette fungerer.
Hvis ovenstående ikke lykkes, kan du sende en email til webmaster@hedenstedcykelklub.dk med oplysninger på de medlemmer husstandsmedlemsskabet skal dække og hvilke hold de skal køre på.

Efter betaling af kontingent kan man gratis vælge et af de øvrige hold at køre på. Her bruges telefonnummer eller mailadresse + den tilsendte adgangskode til at bekræfte tilmeldingen.

Indmeldelse på et eller flere hold
Husstandskontingent
Hvis flere personer i husstanden ønsker at være medlem af Hedensted Cykelklub kan der vælges et husstandsmedlemsskab for hele husstanden.
Husk at vælge eksisterende medlem hvis du var medlem sidste år eller forrige år.
Når første medlem har betalt kan øvrige medlemmer med samme adresse tilmelde sig hold ovenfor.
Hvis det ikke lykkes, sendes email til webmaster@hedenstedcykelklub.dk
med personoplysninger om de ønskede medlemsskaber og ved nyt medlem de oplysninger som er angivet under nyt medlem.