Om klubben » Generalforsamling

Generalforsamling i Hedensted Cykelklub - 25. november 2020
Der indkaldes hermed til generalforsamling - Onsdag d. 25. november 2020 kl. 19.00.

Mødet holdes i Hedensted Centret i Cafen. ( Her er der plads til 35 medlemmer. Der vil blive oprette tilmeldingsliste på Facebook - eller ved at svare retur på vedlagte mail. Tilmeldes flere vil bestyrelsen finde alternative løsning i et tilstødende lokale.)
Pga Corona stramningerne indledes generalforsamlingen ikke med spisning.
Bestyrelsen vil til mødet indrette lokalet, så alle kommer til at sidde i samme retning og med behørig afstand. Bestyrelsen vil sidde på en række med ansigt mod jer. Der vil stå øl og vand på et bord, så man kan forsyne sig inden mødet. HUSK MUNDBIND.
Bestyrelsen følger de retningslinjer, der er udmeldt fra DGI - senest opdateret 26. oktober.

Dagsorden.
2. Beretning af klubbens formand om klubbens virksomhed
3. Fremlæggelse af regnskab. (Er medsendt som bilag - pt. mangler en enkelt underskrift - vil foreligge inden generalforsamlingen)
4. Behandling af indkomne forslag.
5. Fastlæggelse af kontingent.
6. Valg af bestyrelse. Roy og Jens er på valg. (der foreligger pt. emner til bestyrelsen)
7. Valg af 2 suppleanter.
8. Valg af revisor og revisorsuppleant.
9. Eventuelt.

vh