Medlemskab » Anti Doping Politik

Hedensted Cykelklub har en klar holdning

Vi tager afstand fra enhver brug af doping.

Den enkelte udøver er altid selv ansvarlig for det, han/hun indtager og vil altid selv skulle stå til ansvar for en positiv dopingprøve, også selv om denne ikke måtte være en følge af bevidst doping.

Skulle man blive testet positiv kan konsekvensen være karantæne, eventuelt efterfulgt af udelukkelse fra klubben.
Som medlem af Dansk Cykel Union (DCU) under Danmarks Idræt- Forbund (DIF) og Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger (DGI) er Hedensted Cykelklub omfattet af deres dopingkontrolregulativer. Vores medlemmer er som følge heraf forpligtet til at deltage i de dopingkontroller, som måtte blive foranstaltet af DIF, og som foretages af Anti Doping Danmark.
Klubben og vores medlemmer er forpligtet til at efterleve de anvisninger og sanktioner, som måtte blive givet i henhold til dopingregulativet.
Dopingregulativet gælder alle medlemmer af Hedensted Cykelklub, både licensryttere, motionister, trænere og ledere, m.m.

Vi anbefaler, at alle medlemmer holder sig ajour med, hvilke stoffer, der er på dopinglisten. Vær især opmærksom, hvis du tager medicin i forbindelse med sygdom, astma o. lign. Du kan se dopinglisten på Anti-Doping Danmarks hjemmeside på adressen http://www.antidoping.dk/

Er du i tvivl om hvordan du skal forholde dig, så tag kontakt til vores antidoping repræsentant Anders Ladefogde på: antidoping@hedenstedcykelklub.dk , som kan give råd og vejledning.

Ved indmeldelse i Hedensted Cykelklub forpligter man sig til at efterleve ovenstående regler.

Bestyrelsen