Motion » "Standard" ruter

Standard ruter i Hedensted Cykelklub

Her finder du links til nogle af de ruter, vi køre på i Hedensted Cykelklub. Du kan finde kort til: "DM ruten", "Hedensted Tour ruterne", "Klubmesterskab - enkeltstart", "Klubmesterskab - linieløb" og "Licensløb ruten" samt til forskellige ruter brugt på vores træningsaftner.

Klik på den ønskede rute - under den enkelte rute finder du bl.a. mulighed for download til alle typer af GPS'er samt visning af diverse detaljer.

Hvis du går ind på www.gpsies.com (eller klik på logo'et ) og klikker på Login/Registrere, og logger dig ind med:

Brugernavn ”hedenstedcykelklub”
Password ”HCKcykelruter”

kan du lægge dine ruter ind, og hente dem der ligger der i forvejen til brug på din cykelcomputer. Oppe i højre hjørne klikker du på Mine tracks, og får nu en oversigt over alle de ruter der er lagt ind.
Når du lægger en rute ind, så kald den noget der er sigende, og skriv på hvor lang ruten er, f.eks Hedensted-Munkebjerg 62km, så man ud fra navnet får en idé om hvor turen går hen, og ikke mindst hvor lang den er.

GPSies - Tracks of hedenstedcykelklub